HTML

kritiZa

Filmkritikák egyszerűen. Tweenertől lazán és humorosan.

Utolsó kommentek

Filmhírek

2008.04.28. 15:23 The Cube

Lassan, de biztosan készül a Babó:


A célegyeneshez közelítenek a The Hobbit megfilmesítésének előkészületei, mivel már hivatalosan is bejelentették hogy a rendező Guillermo Del Toro. A filmek (mivel a regényt két filmben viszik vászonra) producere Peter Jackson lesz miután sikerült kiegyeznie a New Line-nal. A filmet tovább erősíti két újabb név is: Ian McKellen és Andy Serkins akik a hírek szerint már biztosan láthatóak lesznek a filmben.


Üdvözöllek egy szabályok nélküli világban...



 Megjelent egy új nagyon ütős poszter, és egy trailer a hazánkban július 24. -én bemutatásra kerülő Batman The Dark Knight című filmről.A filmben a jó öreg bőregér megújult felszereléssel lép a színre ugyanis nemcsak motort kap az új moziban, hanem például a ruháját is áttervezték.






I  am Iron Man

Megérkezett  a Vasember mozi ami már most figyelemreméltó hiszen képregényadaptáció létére eddig nagyon pozitív visszajelzést kapott a sajtótól.Új király lehet adaptációk között,mivel elképesztő látványvilága van, egészséges mennyiségű humor és remélhetőleg az eredetihez hasonló komoly mögöttes tartalom jellemzi a filmet.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kritiza.blog.hu/api/trackback/id/tr3445539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása